Je Autorijbewijs Halen

Onze instructeurs hebben een speciale opleiding genoten voor het omgaan met faalangstige leerlingen. Met veel rust en vertrouwen kunnen wij alle leerlingen op een prettige manier helpen aan een rijbewijs. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een faalangst examen.

Ook kunt u kiezen voor een lespakket. Dit pakket bestaat uit een bepaald aantal uur praktijkles en het eerste praktijk examen. Wanneer u kiest voor een pakket is de eerste rijles gratis!

Om aan een examensituatie te kunnen wennen kun je gebruik maken van een tussentijdse toets. Deze toets lijk heel veel op een 'echt' praktijk examen. Er wordt getoetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. Bij het behalen van de tussentijdse toest, krijg je vrijstelling van je bijzondere verrichtingen.

Op maandag avond van 19.00 tot 20.00 uur vinden de theorielessen plaats in ons professioneel klaslokaal. De theorielessen werken hetzelfde als bij het CBR. Op deze manier zijn de leerlingen vertrouwd met het antwoordensysteem.
De kosten voor de theorieles zijn €5,00 per avond. Ook individuele begeleiding is mogelijk. Kortom, neem contact met ons op voor meer informatie omtrent tarieven en mogelijkheiden!

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen