Je Autorijbewijs Halen

Komt u bij ons voor uw Auto B rijbewijs? dan kunnen wij u lessen aanbieden voor € 43,- per uur. Theorie examens voor € 37,50 en een Praktijk examen voor € 190,-.

Onze instructeurs hebben een speciale opleiding genoten voor het omgaan met faalangstige leerlingen. Met veel rust en vertrouwen kunnen wij alle leerlingen op een prettige manier helpen aan een rijbewijs. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een faalangst examen. Dit examen kost € 260,-.

Ook kunt u kiezen voor een lespakket. Dit pakket bestaat uit 25 uur praktijkles en het eerste praktijk examen. Dit alles voor de prijs € 1255,-. Wanneer u kiest voor een pakket is de eerste rijles gratis!

Om aan een examensituatie te kunnen wennen kun je gebruik maken van een tussentijdse toets. Deze toets lijk heel veel op een 'echt' praktijk examen. Er wordt getoetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. Bij het behalen van de tussentijdse toest, krijg je vrijstelling van je bijzondere verrichtingen. De tussentijdse toets kost €160,-.

Op maandag avond om 19.00 tot 20.00 uur vinden de theorielessen plaats in ons professioneel klaslokaal. De theorielessen werken hetzelfde als bij het CBR. Op deze manier zijn de leerlingen vertrouwd met het antwoordensysteem.
De kosten voor de theorieles zijn €5,00 per avond. Ook individuele begeleiding is mogelijk, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen